Kako kupiti?

Uputstvo za kupovinu naših proizvoda

Kupovina se obavlja tako što, nakon odabira proizvoda koje želite da kupite/naručite, pritisnite dugme "KUPI" ili "DODAJ U KORPU"
Ovo ponovite za sve predmete koje želite da naručite. U svakom trenutku možete da idete na opciju "Korpa" kako biste pogledali svoj izbor i, ukoliko je potrebno, korigovali njen sadržaj ili broj komada. Nakon odabira svih željenih proizvoda idete na opciju "Korpa" proverite sve odabrane proizvode i količinu. Nakon toga idete na opciju "ZAVRŠI KUPOVINU"
U sledećem koraku potrebno je da popunite podatke o primaocu i adresi isporuke. Nakon klika na opciju "Slažem se sa ulovima kupovine" možete zavrsiti poručivanje.
ZA KUPOVINU NIJE NEOPHODNA REGISTRACIJA, MOŽETE OBAVITI KUPOVINU I BEZ REGISTRACIJE

Registracija počinje pritiskom na dugme "Registracija" u gornjem desnom uglu početne strane..
Potrebno je da navedete svoje podatke i email adresu, kao i da kreirate lozinku koju želite. Nakon toga će vam na email biti poslata automatska poruka koja sadrži link. Na prikazanoj stranici unesite lozinku i potvrdite unos klikom na odgovarajuće dugme. Otvoriće vam se početna stranica sajta, a kao potvrda uspešne registracije biće navedeno vaše ime pri vrhu svake stranice sajta. U svakom trenutku se možete odjaviti sa sajta izborom opcije "Odjava". Registracija se obavlja samo jednom, a svaki sledeći put kupovinu možete započeti pritiskom na dugme "Prijava" i unošenjem svoje email adrese i lozinke.
Plaćanje izabranih proizvoda možete obaviti na neki od sledećih načina:
- pouzećem (kuriru na ruke prilikom dostave)
- uplatom na naš račun (uplatnicom na šalteru svake banke,pošte..)
- uplatom na naš račun e-bankingom

Prilikom završetka procesa kupovine imate odabir Metode plaćanja"POUZEĆEM" ili "RAČUN"

Dostava poručenih proizvoda vrši se na kućnu adresu primaoca u najkraćem mogućem roku putem usluga kurirske službe Post Express sa opcijom "DANAS ZA SUTRA - Do 19h"

Sve porudžbine do 14 časova šaljemo odmah istoga dana Sve porudžbine nakon 14 časova šaljemo narednog dana Dostava Post Express-om vrši se samo na teritoriji Republike Srbije.

ZA GRADOVE, u 99% slučaja, pošiljka je na adresi sutra dan, dok za manja mesta ne garantujemo !

CENA POŠTARINE u Post express-u:
Do 0,5kg - oko 450 din.
Preko 0,5 do 2kg - oko 530 din.
Preko 2 do 5kg - oko 680 din.
Preko 5 do 10kg - oko 880 din.
Preko 10 do 20kg - oko 1100 din.

Cena je okvirna jer se može promeniti u zavisnosti od visine otkupa (1% od vrednosti ) Takođe može biti nešto niža ako šaljemo bez otkupa (uplatom iznosa na naš račun – unapred) Više informacija i cene usluga možete pogledati ovde: www.postexpress.rs Poštarina je na teret primaoca, tako da ste u obavezi da prilikom preuzimanja paketa platite poručene proizvode (osim ako ste unapred uplatili) i sve troškove isporuke kurirske službe.
Uslovi i procedura reklamacija

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate. Trudićemo se da u najkraćem roku rešimo nastalu situaciju u Vašu korist.
Uslovi i postupak reklamacija utvrđeni su Pravilnikom MMN Kolačić Doo o rešavanju reklamacija potrošača koji je u skladu sa Zakonom o uslovima za obavljanje prometa robe i Zakonom o zaštiti potrošača.
Ukoliko ste primili pošiljku u kojoj se ne nalazi naručeni proizvod ili se nalazi proizvod koji niste poručili, ako je proizvod stigao oštećen ili neispravan, molimo da nas o tome obavestite 24h od prijema pošiljke. U ovakvim slučajevima, obavezujemo se da vam proizvod zamenimo, a sve troškove snosimo mi. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju. Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe nećemo moći da prihvatimo reklamaciju.

Potrošač ima pravo reklamacije u roku od šest meseci od dana kupovine.
Prilikom reklamacije kupac je u obavezi:
da reklamaciju prijavi putem telefona 064-40-81-721 ili putem e-maila office@svezatorte.com
da reklamirani proizvod pošalje poštom u originalnoj ambalaži sa pratećom dokumentacijom na adresu:
MMN Kolačic Doo,Nemanjina 7 Lokal 2a , 12000 Požarevac
da priloži kopiju računa o kupovini ili adresnicu da iznese precizan opis neispravnosti proizvoda

MMN Kolačić Doo je u obavezi da potrošača obavesti o odluci donetoj po reklamaciji u zakonskom roku od 8 dana od dana prijema reklamacije i da osnovan zahtev iz reklamacije ispuni u daljem roku od 7 dana.

Ako je reklamacija osnovana, zbog nedostatka na proizvodu, potrošač ima pravo na:
zamenu kupljenog proizvoda za nov proizvod ili povraćaj iznosa plaćenog za taj proizvod u visini maloprodajne cene tog proizvoda na dan vraćanja ili otklanjanje nedostatka na proizvodu.
Potrošač nema prava iz prethodnog stava ako je nedostatak na robi nastao njegovom krivicom.

Ukoliko potrošač želi da vrati robu iz nekih drugih razloga, odnosno da otkaže ugovor o kupovini, troškovi vraćanja robe i novca idu na njegov teret. U ovom slučaju, obavezno je robu vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalnom, neoštećenom pakavanju.
Shodno Zakonu o zaštiti potrošača i ostalim relevantnim zakonima, garantujemo povraćaj sredstava kupcu na osnovu ishoda reklamacionog procesa. U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu, a bez obzira na razlog vraćanja, je u obavezi da povraćaj vrši na način kako je novac i uplaćen ili po dogovoru. Ukoliko imate neku drugu primedbu, molimo vas da nam pošeljete email i mi ćemo vam u najkraćem roku izaći u susret.
Shodno Zakonu o zaštiti potrošača MMN Kolačić Doo obezbeđuje predugovorno obaveštavanje potrošača koje se ogleda u sledećem:

Svaki proizvod na web sajtu www.svezatorte.com kratko je opisan sa prikazanim materijalom i dimenzijama. To je prikazano kraćim i dužim tekstualnim opisom i fotografijama. 99% fotografija je originalno (uživo fotografisano)

Cene svih proizvoda na sajtu jasno su vidljive i izražene su u dinarima sa uključenim PDV-om. Troškovi isporuke transparentno su prikazani u informacijama na stranici "Plaćanje i dostava". kao i detalji u vezi procesa kupovine ,plaćanja, načinu i roku isporuke https://svezatorte.com/kako-kupiti Potrošač ima pravo na jednostrani otkaz ugovora o kupovini, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakona o elektronskoj kupovini, kao i na osnovu krovnog Zakona o trgovini i tom prilikom troškovi povraćaja sredstava i robe padaju na teret potrošača. Ugovor o kupovini može da se otkaže i na osnovu reklamacionog procesa.

MMN Kolačić Doo pruža podršku potrošačima tokom procesa reklamacije za proizvode. Takođe, na raspolaganju je za sva pitanja i savete u vezi korišćenja kupljenih proizvoda.

MMN Kolačić Doo obezbeđuje dokument Opšti uslovi kupovine prilikom procesa poručivanja. Neophodno je da se potrošač saglasi sa datim Opštim uslovima kupovine obeležavanjem checkboxa na samom kraju procesa poručivanja.
MMN Kolačić Doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u MMN Kolačić Doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji novca:
MMN Kolačić Doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca ukoliko dođe do prikupljanja svih potrebnih podataka za uspešno obavljanje transakcije plaćanja. Sve u cilju uspešne kupovine.
Ako Vam nešto nije jasno ili imate pitanja vezano za proizvod SLOBODNO nas kontaktirajte pre kupovine.
Prilikom kupovine u obavezi ste da upišete vaše tačne podatke:
IME I PREZIME, ULICU i BROJ, POSTANSKI BROJ / MESTO i KONTAKT TELEFON i ostale potrebne informacije kako bi porudžbina stigla bez problema na željenu adresu naručilaca. Za unošenje netačnih podataka slučajno ili namerno ne snosimo odgovornost u slučaju povratka PAKETA. Troškove povratka i ponovnog slanja u takvim situacijama snosi naručilac.

Rado stojimo na raspolaganju zamene proizvoda:
ako je proizvod dostavljen oštećen bilo to u transportu ili je poslat oštećen - U tom slučaju mi snosimo troškove povraćaja i ponovnog slanje drugog proizvoda.
U slučaju povratka i ponovnog slanja proizvoda iz bilo kojih drugih razloga došlo našom greškom mi snosimo povratne i troškove ponovnog slanja .
Ako je Vašom greškom, u tom slučaju Vi snosite povratne i troškove ponovnog slanja.

U slučaju povratka proizvoda iz gore navedenih razloga ili bilo kojih drugih:

U OBAVEZI STE DA PROIZVOD VRATITE U ORIGINALNOM STANJU KAKO JE I DOBIJEN. KORIŠĆENE PROIZVODE NIJE MOGUĆE ZAMENITI IZ BILO KOJIH RAZLOGA. ROK ZA ZAMENU PROIZVODA IZ GORE NAVEDENIH RAZLOGA ILI BILO KOJIH DRUGIH JE 14 DANA OD DANA PRIJEMA PROIZVODA. HVALA NA RAZUMEVANJU.

I dalje imate pitanja?

KONTAKTIRAJTE NAS!

BRZA DOSTAVA

Šaljemo Vašu porudžbinu u najkraćem roku.

24/7 KORISNIČKI CENTAR

Zatražite pomoć kada vam je potrebna

ROK ZA ZAMENU PROIZVODA

14 dana od prijema možete zameniti vaš proizvod